ECLIPSE BLENDER - 1000W ABS SCHENKKAN 2L - BPA FREE€ 2.079,27
Automatische deegmachine 15-18 kg/u
€ 8.532,61
Envoi
100depuis 16 juill.. '24, 16:48
Caractéristiques
StaatNieuw in verpakking
Horeca | KeukenapparatuurFornuis, Frituur en Grillen
Description
Automatische deegmachine 15-18 kg/u
Afmetingen (L x B x H) : 400 mm x 580 mm x 1120 mm
Volume : 0.55 m³
Gewicht : 95 kg
kW : 1,2
Merk : Diamond
Product Categorie : Verse pastamachines
Product Lijn: EXTRUDERS LINE
SKU : D-MPS18/1
Horeca-CHR.shop
Met meer dan 20 ervaring in de branche zijn wij dé specialist in België en omstreken voor een uitgebreid assortiment: Van keukenapparatuur en -benodigdheden tot accessoires en onderdelen.Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw horecazaak soepel te laten draaien.
Neem vandaag nog contact met ons op!
+32 (0)475 23 45 55
info@flanders-cool.be
Halve Reningestraat (REN) 1
8647 Lo-Reninge - België
Afmetingen (L x B x H) : 400 mm x 580 mm x 1120 mm
Volume : 0.55 m³
Gewicht : 95 kg
kW : 1,2
Merk : Diamond
Product Categorie : Verse pastamachines
Product Lijn: EXTRUDERS LINE
SKU : D-MPS18/1
- Helemaal uitgevoerd in roestvrij staal.
- Aan de basis is die bestemd voor deeg te kneden (inhoud kuip: 3 kg meel) en het automatisch produceren van harde tarwe deeg (8/10 kg/u).
- Mes voor het automatisch snijden van lange of korte pasta.
- Uitrusting voor de regeling van de snelheid
- Geleverd met 4 matrijzen:
n°7 (1,5 mm) voor taglioni
n°28 (6 mm) voor tagliatel
n°89 (10 mm) voor macaroni
sfoglia 2x85 mm pasta bladen.
- Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
- Ventilator onderaan voor het snel drogen van de vers gemaakte pasta.
- Dit apparaat is bestemd voor het vervaardigen van pasta met grondstoffen, zowel met harde als zachte tarwe; met een toevoer van water en eieren, of spinazie voor groene pasta, of tomatenpuree voor rode pasta.
- Enkele praktische raadgevingen:
* Bereiding van bladerdeeg voor ravioli:
70 % tarwe type 00
30 % harde korrel
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
* Bereiding van tagliatelle:
70 % tarwe type 00,
30 % harde korrel,
5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
of
100 % harde tarwe korrel,
5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.
Horeca-CHR.shop
Met meer dan 20 ervaring in de branche zijn wij dé specialist in België en omstreken voor een uitgebreid assortiment: Van keukenapparatuur en -benodigdheden tot accessoires en onderdelen.Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw horecazaak soepel te laten draaien.
Neem vandaag nog contact met ons op!
+32 (0)475 23 45 55
info@flanders-cool.be
Halve Reningestraat (REN) 1
8647 Lo-Reninge - België
Website
horeca-chr.shopNuméro de l'annonce: a140631076
Mots-clés populaires
materiel horeca occasionmobilier horeca occasionhoreca a remettre bruxelleséquipement de cuisine dans Articles professionnelsevier horecacuisine professionnelle occasionfrigo horeca occasionterrasse horeca occasiontable horeca occasiontable inox horeca occasiontable chaise horeca occasionlave verre horecasalamandre cuisine occasionbanquette horecamatériel horeca occasion anderlechtmonclersaint emilion grand cru dans Collectionsmetalen tuinbeeldenfiltre a sable intexparfum 33ml dans Collections