Door de ogen van de hond, Jos Oosting TOPBOEK € 33,00
De ontdekkers van onze voeding, Paul Balduck
€ 9,00
Enlèvement ou Envoi
50depuis 30 oct.. '24, 13:08
Caractéristiques
ÉtatComme neuf
Description
De ontdekkers van onze voeding, Paul Balduck
Een biochemische geschiedenis van Hippocratus tot functionele voeding
paperback 132 p., als nieuw
Je weet wel dat onze voeding uit proteïnen, koolhydraten, vetten en nog wat bijkomende stofjes bestaat, maar wie heeft ons dat wijsgemaakt? Wie onderzocht de bestemming van al die voedingsbestanddelen in ons lichaam? Wie was zo bezorgd om ons welzijn dat hij/zij ons dat ene zaligmakende voedingspatroon wilde aanmeten, met de belofte van een eeuwige jeugd en gezondheid? Je komt het te weten in dit boek, dat onze voeding vanuit een historische hoek bekijkt. Naast de nodige nutritionele informatie kom je ook de historische ontwikkelingsfasen ervan te weten. Altijd nuttig bij een gesprek of debat over gezonde voeding! Kwestie ook van de fundamenten wat beter te ordenen en te onthouden of zelf op onderzoek te gaan naar nog meer informatie over je geplande keuzes. Het boek is dus bedoeld voor al wie in voeding geïnteresseerd is: de voedingsdeskundige, de arts, de leraar en de student, de onderzoeker, de consulent en de kritische consument... De auteur is een biochemicus die zijn hele loopbaan in de voedingssector gewerkt heeft en vele ervaringen opdeed in kwaliteitsborging, voedselveiligheid, wetgeving, productontwikkeling, distributie en voorlichting.
Een biochemische geschiedenis van Hippocratus tot functionele voeding
paperback 132 p., als nieuw
Je weet wel dat onze voeding uit proteïnen, koolhydraten, vetten en nog wat bijkomende stofjes bestaat, maar wie heeft ons dat wijsgemaakt? Wie onderzocht de bestemming van al die voedingsbestanddelen in ons lichaam? Wie was zo bezorgd om ons welzijn dat hij/zij ons dat ene zaligmakende voedingspatroon wilde aanmeten, met de belofte van een eeuwige jeugd en gezondheid? Je komt het te weten in dit boek, dat onze voeding vanuit een historische hoek bekijkt. Naast de nodige nutritionele informatie kom je ook de historische ontwikkelingsfasen ervan te weten. Altijd nuttig bij een gesprek of debat over gezonde voeding! Kwestie ook van de fundamenten wat beter te ordenen en te onthouden of zelf op onderzoek te gaan naar nog meer informatie over je geplande keuzes. Het boek is dus bedoeld voor al wie in voeding geïnteresseerd is: de voedingsdeskundige, de arts, de leraar en de student, de onderzoeker, de consulent en de kritische consument... De auteur is een biochemicus die zijn hele loopbaan in de voedingssector gewerkt heeft en vele ervaringen opdeed in kwaliteitsborging, voedselveiligheid, wetgeving, productontwikkeling, distributie en voorlichting.
Numéro de l'annonce: m2190362054
Mots-clés populaires
Santé & Alimentation dans Livresvan in in Livresles histoires de l'oncle paul dans Livresle robert van dale dans Livresbio 4 van in dans Livresvan dale dans Livresvan in dans Livressante dans Livresoncle paul dans Livressante in Livresoncle paul in Livrespaul delvaux dans Livresalimentation pour dans Livreslouis paul boon dans Livresvan cauwelaert dans Livrespour chinchilla dans Animaux & Accessoiresblack decker dustbustercalandre golf 2glazen ricardbanden balanceer machine