EikelsGratuit
Gastronomie: Basisbegrippen van de keuken.
Réservé
Enlèvement ou Envoi
Thuisbezorgd via Bpost voor € 6,65
390depuis 27 juill.. '23, 13:18
Caractéristiques
Description
Boeken-Studieboeken en Cursussen
Gastronomie: Basisbegrippen van de keuken.
Gastronomie
Gastronomie: Basisbegrippen van de keuken.
Gastronomie
- Beschrijvingen en illustraties van alle gangbare klassieke en moderne bereidingsstechnieken.
- Ook geschikt voor de beroepskok en de amateurgastronoom.
- Het complete handboek voor leerlingen van hotelscholen, keukenchefs en amateur- gastronomen.
- Blz.: 419
- Door Dirk De Schutter, Dirk De Wilde en Jos Goris
Numéro de l'annonce: m2004111515
Mots-clés populaires
Santé & Alimentation dans Livresvan in in Livresle robert van dale dans Livresbio 4 van in dans Livresvan dale dans Livresvan in dans Livressante dans Livresgastronomie dans Livressante in Livresalimentation pour dans Livresvan cauwelaert dans Livreswoordenboek van daele dans Livresjulien van remoortere dans Livreseventail van in dans Livresvan hamme xiii dans Livresmiroir dore in Antiquités & Artkar tractoroff road buggyrampe de phare in Autos : Pièces & Accessoiresvintage lingerie