Carcasse, The Butcher’s Kitchen

€ 15,00
Enlèvement
90depuis 31 oct.. '24, 09:55
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatNeuf
Année (orig.)2018

Description

Nieuw, niet gebruikt
Gesigneerd door chef Timon Michiels

Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher's Book is er nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste recepten prijs uit zijn restaurant Carcasse. Dat haalde onlangs onverwacht zijn eerste Michelinster binnen, zowel voor zijn beroemde vlees als voor de heerlijke side dishes en groentebereidingen, die er met evenveel zorg en toewijding worden klaargemaakt. Carcasse is een nieuw hoofdstuk in Dierendoncks verhaal over zijn liefde voor vlees. Hij deelt waar het vlees vandaan komt, hoe het wordt gekweekt en gevoed. Ambacht, passie, terroir en nose-to-tail blijven ook in dit boek de codewoorden. Ideaal boek voor alle vlees- en barbecueliefhebbers.
Numéro de l'annonce: m2190909642