Paul van Ostaijen - De bende van de stronk. Eerste druk 1932€ 50,00
Vera Kwik - Suikervrij bakken 2
€ 16,00
Enlèvement ou Envoi
231depuis 9 sept.. '24, 14:39
Description
Met kokosbloesemsuiker, Zusto, acciahoning en andere zoetstoffen.
Manteau, 2015.
Hardcover. 25 x 20 cm. 175 pp. In heel goede staat.
ISBN 9789022331804
Na het succes van 'Suikervrij Bakken'* komt auteur Vera Kwik met een nieuw deel. Hierin geeft zij opnieuw een frisse en vernieuwende kijk op het bakken van zoete baksels. Zelf genoodzaakt door haar suikerziekte moest zij namelijk andere manieren vinden om te bakken. Alleen wordt er in dit boek geen gebruikgemaakt van stevia (zoals in het eerste deel), maar van andere zoetstoffen. Het boek komt met smakelijke en klassieke recepten die men kan maken zonder geraffineerde suiker toe te voegen. Kwik laat zien dat met behulp van kokosbloesemsuiker, acaciahoning, agavesiroop, Zùsto of ahornsiroop er ook gebakken kan worden. Vooraf wordt er wat informatie gegeven over de desbetreffende zoetstoffen. Bij ieder recept puntsgewijs de handelingen. Het boek leest prettig vanwege het neutrale kleurenpalet. Bij elk recept wordt er telkens een lijst van ingrediënten en keukengerei bijgevoegd. Het boek is geschikt voor beginners die geen suiker meer willen of mogen gebruiken. Niet alle recepten hebben een foto. Voorin een inhoudsopgave. Achterin bevindt zich een alfabetisch register. Normale druk.
Manteau, 2015.
Hardcover. 25 x 20 cm. 175 pp. In heel goede staat.
ISBN 9789022331804
Na het succes van 'Suikervrij Bakken'* komt auteur Vera Kwik met een nieuw deel. Hierin geeft zij opnieuw een frisse en vernieuwende kijk op het bakken van zoete baksels. Zelf genoodzaakt door haar suikerziekte moest zij namelijk andere manieren vinden om te bakken. Alleen wordt er in dit boek geen gebruikgemaakt van stevia (zoals in het eerste deel), maar van andere zoetstoffen. Het boek komt met smakelijke en klassieke recepten die men kan maken zonder geraffineerde suiker toe te voegen. Kwik laat zien dat met behulp van kokosbloesemsuiker, acaciahoning, agavesiroop, Zùsto of ahornsiroop er ook gebakken kan worden. Vooraf wordt er wat informatie gegeven over de desbetreffende zoetstoffen. Bij ieder recept puntsgewijs de handelingen. Het boek leest prettig vanwege het neutrale kleurenpalet. Bij elk recept wordt er telkens een lijst van ingrediënten en keukengerei bijgevoegd. Het boek is geschikt voor beginners die geen suiker meer willen of mogen gebruiken. Niet alle recepten hebben een foto. Voorin een inhoudsopgave. Achterin bevindt zich een alfabetisch register. Normale druk.
Numéro de l'annonce: m2156166418
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livrescbr 954 occasioncuisine enfant in Enfants & Bébésneed for speed ps2 dans Consoles de jeu & Jeux vidéolit mezzanine 2 dans Maison & Meubleswi fi bridge