Bezonken rood 9789051086867€ 19,80
Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie / 1 /
€ 20,50
Envoi
Envoi pour € 2,95
90depuis 4 sept.. '24, 16:52
Caractéristiques
AuteurW. Lanckmans
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789058562319
Jaar (oorspr.)2007
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie / 1 / Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie / 1
Auteur: W. Lanckmans
ISBN: 9789058562319
Conditie: Beetje gebruikt
Eenvoudige gastronomie: een meesterlijke reeks die koken op niveau toegankelijk maakt voor iedereen. Elk boek neemt een aantal basisbereidingen en een welbepaald thema onder de loep. De technieken worden in harmonieuze gerechten gegoten. Tekst van Walter Lanckmans en foto’s van Bart Leuven brengen alles haarfijn in kaart. Stap voor stap worden de fundamenten van een goed onderbouwde keuken gelegd.<br>In dit eerste deel staan de basistechnieken centraal. Van het perfect versnijden van groenten tot de meest geslaagde bereidingswijzen van aardappelen, rijst en deegwaren, overgoten met een bijpassende saus.<br>24 gerechten geven concreet vorm aan elke techniek. De nodige keukenapparatuur wordt ge ustreerd en toegelicht in de inleiding. De lijst met vaktermen achteraan het boek maakt het rijke keukenjargon licht verteerbaar.<br>Een gastronomisch totaalpakket van briljante basics voor elke dag, helder uitgelegd door het ervaren team van Hotelschool Spermalie. Een tijdloos basiswerk.
Titel: Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie / 1 / Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie / 1
Auteur: W. Lanckmans
ISBN: 9789058562319
Conditie: Beetje gebruikt
Eenvoudige gastronomie: een meesterlijke reeks die koken op niveau toegankelijk maakt voor iedereen. Elk boek neemt een aantal basisbereidingen en een welbepaald thema onder de loep. De technieken worden in harmonieuze gerechten gegoten. Tekst van Walter Lanckmans en foto’s van Bart Leuven brengen alles haarfijn in kaart. Stap voor stap worden de fundamenten van een goed onderbouwde keuken gelegd.<br>In dit eerste deel staan de basistechnieken centraal. Van het perfect versnijden van groenten tot de meest geslaagde bereidingswijzen van aardappelen, rijst en deegwaren, overgoten met een bijpassende saus.<br>24 gerechten geven concreet vorm aan elke techniek. De nodige keukenapparatuur wordt ge ustreerd en toegelicht in de inleiding. De lijst met vaktermen achteraan het boek maakt het rijke keukenjargon licht verteerbaar.<br>Een gastronomisch totaalpakket van briljante basics voor elke dag, helder uitgelegd door het ervaren team van Hotelschool Spermalie. Een tijdloos basiswerk.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a142131753
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livrescybex dans Enfants & Bébéscongo peinturegolf charleroi dans Autosv strom 1000 dans Motosplateau roulettes