Bezonken rood 9789051086867€ 19,80
Culinaire sterren tussen Maas en Rijn 9789058561817
€ 4,75
Envoi
Envoi pour € 2,95
00depuis 4 sept.. '24, 16:52
Caractéristiques
AuteurHenri Wynants
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789058561817
Jaar (oorspr.)2006
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Culinaire sterren tussen Maas en Rijn
Auteur: Henri Wynants
ISBN: 9789058561817
Conditie: Beetje gebruikt
De Euregio Maas-Rijn is een van de oudste grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden in Europa en biedt een platform voor culturele en economische uitwisseling over de landsgrenzen. Deze regio verenigt een aantal provincies/ Kreisen/gemeenschappen uit drie landen: België, Nederland en Duitsland.
De regionale bestuursorganen en overkoepelende instanties bundelen hun krachten en middelen om de toeristische en economische kwaliteiten en de vele troeven van de Euregio te promoten. Een troefkaart is alvast het hoogstaande culinaire aanbod en de talrijke streekproducten die de regio rijk is.
Zes sterrenchefs uit de Euregio Maas-Rijn (Rainer Hensen van Burgstuben-Residenz in Heinsberg, Detlef Rams van Charlemagne in Aachen, Michel Kagenaar van D’n Dillegaard in Nuth, Bart Ausems van Tout à fait in Maastricht, Bert Meewis van Slagmolen in Opglabbeek en Geert en Tony Robyns van Hoeve St. Paul in Lummen) brengen in deze uitgave acht heerlijke creaties met een knipoog naar de overvloed aan producten uit eigen regio: aardbeien uit Brommelen, kersen uit Bemelen, lam en grottenham uit het Geuldal, appelstroop uit Schinnen, biogroenten uit Jülich, wijn uit Opleeuw, asperges en geitenkaas uit Limburg, om er maar enkele te noemen. Elke chef ging daarbij op zoek naar een lokale, ambachtelijke producent of teler van kwaliteitsvolle en inspirerende ingrediënten die extra in the picture wordt gebracht.
De chefs met hun entourage zowel als de culinaire hoogstandjes die ze bereiden, werden in beeld gebracht door Joris Luyten. Henri Wynants stond in voor de vlotte teksten.
De Euregio Maas-Rijn als ‘proeftuin’ voor de Europese integratie heeft alvast op culinair vlak zijn doel bereikt met deze uitgave die vijf schitterende professionals uit de drie Euregiolanden samenbrengt. Je ‘proeft’ dat zonder meer als je deze uitgave doorneemt.
Titel: Culinaire sterren tussen Maas en Rijn
Auteur: Henri Wynants
ISBN: 9789058561817
Conditie: Beetje gebruikt
De Euregio Maas-Rijn is een van de oudste grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden in Europa en biedt een platform voor culturele en economische uitwisseling over de landsgrenzen. Deze regio verenigt een aantal provincies/ Kreisen/gemeenschappen uit drie landen: België, Nederland en Duitsland.
De regionale bestuursorganen en overkoepelende instanties bundelen hun krachten en middelen om de toeristische en economische kwaliteiten en de vele troeven van de Euregio te promoten. Een troefkaart is alvast het hoogstaande culinaire aanbod en de talrijke streekproducten die de regio rijk is.
Zes sterrenchefs uit de Euregio Maas-Rijn (Rainer Hensen van Burgstuben-Residenz in Heinsberg, Detlef Rams van Charlemagne in Aachen, Michel Kagenaar van D’n Dillegaard in Nuth, Bart Ausems van Tout à fait in Maastricht, Bert Meewis van Slagmolen in Opglabbeek en Geert en Tony Robyns van Hoeve St. Paul in Lummen) brengen in deze uitgave acht heerlijke creaties met een knipoog naar de overvloed aan producten uit eigen regio: aardbeien uit Brommelen, kersen uit Bemelen, lam en grottenham uit het Geuldal, appelstroop uit Schinnen, biogroenten uit Jülich, wijn uit Opleeuw, asperges en geitenkaas uit Limburg, om er maar enkele te noemen. Elke chef ging daarbij op zoek naar een lokale, ambachtelijke producent of teler van kwaliteitsvolle en inspirerende ingrediënten die extra in the picture wordt gebracht.
De chefs met hun entourage zowel als de culinaire hoogstandjes die ze bereiden, werden in beeld gebracht door Joris Luyten. Henri Wynants stond in voor de vlotte teksten.
De Euregio Maas-Rijn als ‘proeftuin’ voor de Europese integratie heeft alvast op culinair vlak zijn doel bereikt met deze uitgave die vijf schitterende professionals uit de drie Euregiolanden samenbrengt. Je ‘proeft’ dat zonder meer als je deze uitgave doorneemt.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a142131743
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livresvespa geel dans Motosparkomranding quaxcharbon en sacsq7 22 inchdouche camping dans Caravanes & Camping