Restaurant - en serveertechnieken

€ 8,00
Enlèvement ou Envoi
Verzenden voor € 6,50
460depuis 27 juill.. '23, 10:39
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatNeuf
NiveauNe s'applique pas
AuteurJef Dewulf

Description


  • Een didactisch verantwoord vaktechnisch handboek voor hotelstudenten en jonge ondernemers in de horeca.
  • Een alles omvattend boek van gastvrijheid in de horeca, naar harmonie met spijs en drank, menuleer, drankenkennis, snij- en serveertechnieken , de wijnkaart en serveren van wijnen, mengsel, restauratievormen tot het weergeven van veel voorkomende spijzen in 6 talen...en nog zoveel meer.
  • RESTAURANT- EN SERVEERTECHNIEKEN - JOSEPH VERCAMBRE-PHILIPPE BRENGMAN-ANTOON VANDUFFEL-JEF DEWULF
  • Paperback.
  • 343 Blz.
  • ongebruikt 
Numéro de l'annonce: m2004045658