MoulinsArt - Tintin - Sceptre dOttokar - 46403

€ 61,00
20depuis 26 juin. '24, 11:13
Partager via
ou

Description

Het vijfde figuur uit de Les icones-collectie is een van de meest representatieve objecten uit De Avonturen van Kuifje en het exemplaar dat titel geeft aan het achtste album: Ottokars Scepter. Dit juweel is het symbool van de kroon van Syldavië, een land uitgevonden door Hergé om het expansionisme van het naziregime en later de Koude Oorlog in context te plaatsen. Bordurië, in Oost-Europa, is het rivaliserende land en wil de scepter stelen om de monarchie onder leiding van koning Muskar XII omver te werpen.

Kenmerken:

Materiaal: polychroom hars (handgeschilderd)
Afmetingen: 23 cm. (hoogte). Basis 8,50 x 8,50 cm.
Editie: genummerd
Bevat: Certificaat van echtheid
Bouwjaar: 2018
Afmetingen doos: 34x15x15 cm.

100% originele artikelen. Gloednieuw. . Wij zijn distributeurs van alle merken die wij verkopen. Alle geadverteerde artikelen zijn op voorraad en onmiddellijk leverbaar en zijn 100% origineel met officiële licentie. De producten zijn zeer goed beschermd waardoor ze geen schade oplopen. Verzendingen worden gedaan door een exprestransportbureau met trackingnummer. Wij verzenden elke dag.

Belangrijk: voor bestellingen die buiten de Europese Unie worden verzonden, wil ik duidelijk maken dat we vanuit Spanje verzenden, wat betekent dat als het pakket wordt verzonden naar een land buiten de Europese Unie en/of binnen de EU dat een speciale belastingovereenkomst heeft, (bijvoorbeeld: Canarische Eilanden), wordt u mogelijk tegengehouden bij de lokale douane en wordt u gevraagd belasting te betalen. Dit is een juridische douaneprocedure en ligt volledig buiten onze controle. Bedankt voor uw begrip.


Hét online veilinghuis voor jou!

Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.


Waarom Catawiki?
  • Lage veilingkosten
  • Al onze objecten zijn gecontroleerd door onze 240+ experts
  • 24/7 meebieden in onze app.

    Bieden is uitsluitend mogelijk op de website van Catawiki. Maak eenvoudig een gratis account op de website aan en biedt direct mee!

    Kavel omschrijving


    Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
  • Numéro de l'annonce: a139962466