EikelsGratuit
Hoe werk ik met chocolade? Voor horecaopleiding MjPublishing
€ 12,00
Enlèvement ou Envoi
Verzenden voor € 6,50
501depuis 24 avr.. '24, 22:39
Caractéristiques
ÉtatNeuf
TypeAutres types
Description
Hoe werk ik met chocolade?- boekje voor horecaopleiding
MJ-Publishing.
Chocolade is een van de zeldzame geneugten die generaties en culturen bijeenbrengt. Wat mensen vaak niet weten, is dat dit product bijzonder complex in elkaar zit en dat het nog een ontzettend groot artistiek, gastronomisch en creatief potentieel voor ons in petto heeft. Stefaan Aerts en Francis D’Hoore van Belcolade stelden hun kostbare knowhow voor “Hoe werk ik met chocolade” ter beschikking. Peter Coucquyt, topchef, en Guido Francque, gepassioneerd en bezield gastronoom, introduceren bovendien een nieuwe aanpak. Chocolade, die gewoonlijk naar het einde van de maaltijd wordt verbannen, maakt nu zijn officiële intrede in de gastronomie dankzij het concept van foodpairing. Ook de uitdagende combinatie van wijn en chocolade wordt in dit boek meesterlijk gestalte gegeven. “Hoe werk ik met chocolade?” wil zowel concrete antwoorden aandragen als de creativiteit van onze volgende generatie jonge chefs stimuleren. Dankzij de praktische en gepersonaliseerde benadering zal dit boek ongetwijfeld zijn weg ook vinden naar de bakkers, banketbakkers, chocoladespecialisten, restaurateurs en gastronomen. ISBN: 978 94 92470 010Auteur:
MJ-Publishing.
Chocolade is een van de zeldzame geneugten die generaties en culturen bijeenbrengt. Wat mensen vaak niet weten, is dat dit product bijzonder complex in elkaar zit en dat het nog een ontzettend groot artistiek, gastronomisch en creatief potentieel voor ons in petto heeft. Stefaan Aerts en Francis D’Hoore van Belcolade stelden hun kostbare knowhow voor “Hoe werk ik met chocolade” ter beschikking. Peter Coucquyt, topchef, en Guido Francque, gepassioneerd en bezield gastronoom, introduceren bovendien een nieuwe aanpak. Chocolade, die gewoonlijk naar het einde van de maaltijd wordt verbannen, maakt nu zijn officiële intrede in de gastronomie dankzij het concept van foodpairing. Ook de uitdagende combinatie van wijn en chocolade wordt in dit boek meesterlijk gestalte gegeven. “Hoe werk ik met chocolade?” wil zowel concrete antwoorden aandragen als de creativiteit van onze volgende generatie jonge chefs stimuleren. Dankzij de praktische en gepersonaliseerde benadering zal dit boek ongetwijfeld zijn weg ook vinden naar de bakkers, banketbakkers, chocoladespecialisten, restaurateurs en gastronomen. ISBN: 978 94 92470 010Auteur:
- Peter Coucquyt
- Stef Aerts
- Hardcoverversie, formaat 14 cm x 19 cm, 144 blz. full color met stap-voor-stap fotografie.
Numéro de l'annonce: m2107924438
Mots-clés populaires
Confection de Gâteaux & Cupcakes dans Hobby & Loisirs créatifsgâteaux dans Hobby & Loisirs créatifsgateaux2ememainbrommer met werkgâteauxik zoek een lieve vrouwmon 2émemainvijver met chaletchalet te koop met domiciliestacaravan met grond te koopchalet met vijver te koopmasseur voor mannenstacaravan met domicilie te koopmeurisse chocoladecuir audi a6 dans Autos : Pièces & Accessoireschassis in Bricolage & Constructionarmoire pharmacie miroirpups eigen kweekvolkswagen kafer