Drie kookboeken - Albert Verdeyen.

€ 31,00
Enlèvement ou Envoi
Verzenden voor € 7,00
340depuis 29 avr.. '24, 08:21
Partager via
ou

Description

Drie kookboeken - Albert Verdeyen.

Boek 1 - Albert De Belgique.

Culinaire kroonjuwelen uit de Belgische keuken.

Albert Verdeyen herinterpreteert voor ons de grote klassiekers van de Belgische keuken, van de kuststreek tot in de Ardennen.

In dit boek geeft hij een volledig overzicht van de culinaire parels van ons mooie land.

Bekende lekkernijen en geinstitutionaliseerde heerlijkheden, gastronomische pronkstukken, streek-producten, nieuwe gerechten en vergeten recepten passeren de revue, in een magistrale optocht die van dit boek de definitieve bijbel, het ultieme naslagwerk van de Belgische kookkunst maken.

Dit is een gehandtekend exemplaar van Albert Verdeyen.

Dit boek is uitgegeven in 2012 en is in goede staat. Geen losse pagina's, geen plooien in pagina's, niets in geschreven, doch wel een gehandtekend exemplaar. Rug in prima staat.

Afmetingen : lengte : 25.2 cm, breedte : 19.4 cm en dikte : 2.3 cm. Gewicht : 1034 gram. Aantal pagina's : 236.

Boek 2 - Stoemp.

Stoemp is een verwijzing naar waar we vandaan komen, een uitdrukking van nostalgie naar onze kindertijd en een onschuld die we niet konden bewaren.

Stoemp bevat de vele varieteiten die ons door de traditie zijn overgeleverd, maar is zeker geen ouderwetse klassieker.

Stoemp is actueel door de vele aanpassingen geënt op onze huidige manier van leven en onze hedendaagse smaak, steeds nieuw en verrassend.

Albert Verdeyen vernieuwt dit aloude gerecht, geinspireerd door het verleden en met respect voor de traditie.

Door de bekende klassieker te bereiden in een verrassende combinatie met onverwachte ingrediënten, slaagt hij erin de natuurlijke rijkdom van stoemp helemaal tot zijn recht te laten komen.

Dit boek is uitgegeven in 2009 en is in prima staat. Geen losse pagina's, geen plooien in pagina's, niets in geschreven. Rug in prima staat.

Afmetingen : lengte : 23.9 cm, breedte : 19.7 cm en dikte : 0.9 cm. Gewicht : 442 gram. Aantal pagina's : 128.

Boek 3 - Start to cook 3

Topchef Albert Verdeyen legt op een heldere manier de kookbeginselen uit aan de hand van meer dan veertig recepturen.

Van een heeriijke garnalensoep en een perfect gegrilde kip, tot knapperige kroketten en een verse fruittaart.

In vijf stappen focust hij op de handelingen in de keuken en zo krijg je de basistechnieken onder de knie,

Ook lets moeilijkere recepten worden stap-voor-stap uitgelegd, telkens geïllustreerd met duidelijke beelden, zodat ook een beginnende chef-kok ermee aan de slag kan.

Chef-kok Albert Verdeyen is ondertussen een vaste waarde. 

Dit boek is uitgegeven in 2011 en is in prima staat.  Geen losse pagina's, geen plooien in pagina's en niets in geschreven.  Rug in prima staat.

Afmetingen : lengte : 24.0 cm, breedte : 19.5 cm en dikte : 0.8 cm.  Gewicht : 556 gram.  Aantal pagina's : 160.

Deze drie boeken vormen één geheel en worden niet afzonderlijk verkocht.  De opgegeven prijs is voor drie boeken samen.

Deze boeken werden meer dan een week geleden, verpakt in een plastic zak om een eventuele toekomstige besmetting door het Corona virus te voorkomen. Het Corona virus overleeft maximaal 3 tot 4 dagen op papier of karton. Deze verpakking wordt niet meer geopend. U ontvangt de boeken alzo verpakt. Samen bestrijden we Corona.

Verzendingskosten ten laste van de koper en deze bedragen minimum 6.00 euro voor verzending naar uw thuisadres in België. Verzending naar een afhaalpunt is ook mogelijk en kost minimum 5.00 euro. Goederen reizen op risico van de koper.
Numéro de l'annonce: m2109313519