Keukenmes - Chefs knife - Tijgerhout en gevouwen staal -

€ 6,00
10depuis 1 nov.. '24, 04:19
Partager via
ou

Description

Staat: Als nieuw, ongebruikt
Leeftijd: 2020: Tijgerhout en gevouwen staal
Herkomst: NOORD-AMERIKA

Gevouwen staal: voor dit blad wordt gebruik gemaakt van lagen van een mengsel van koolstofarm en koolstofrijk materiaal, die meerdere malen worden gelast, gesmeed en gehamerd om tot wel 200 lagen te verkrijgen

Er zijn stalen bolsters geïnstalleerd om de grip en levensduur van messen te vergroten

Hakmes: Een hakmes kan zware groenten zoals verschillende soorten pompoen en wortelgroenten met meer kracht aan dan een koksmes of santokumes. Naast het breken van pezen en botten, kunnen hakmesjes ook worden gebruikt voor het stampen, hakken, dobbelstenen en snijden van verschillende andere voedingsmiddelen.

Slagersmes: heeft een lang gebogen lemmet met een scherpe punt aan het uiteinde, wat helpt om vlees schoon en gemakkelijk door te snijden met een zagende beweging
Door huid, kraakbeen en botten snijden
Het portioneren van grote stukken vlees, inclusief hele karkassen, ribben en stukken rundvlees
Vet en pezen trimmen

Schilmesje: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een puntige punt, waardoor ze geschikt zijn voor delicaat meswerk
schillen van de schil voor garnering
garnalen ontdoen van hun darmkanaal
overtollig vet van vlees verwijderen

Uitbeenmessen: Uitbeenmessen worden gebruikt voor het ontbenen, trimmen en snijden van alle soorten dierlijke (of vis) eiwitten. Hun smalle lemmeten kunnen variëren van stijf (om door dik kraakbeen te snijden) tot flexibel (om te buigen tussen botten en het omringende vlees).

Broodmes: je kunt een broodmes gebruiken om allerlei soorten brood te snijden, van stokbroden en brioches tot bagels en biscuits. Het is ook het perfecte gereedschap om taarten te vormen en te egaliseren voor het decoreren en om delicate plakken te snijden om te serveren

Onderhoud van messen: goed slijpen, schoonmaken en opbergen zijn allemaal belangrijke tips voor de veiligheid van messen
Maak je mes schoon zodra je het niet meer gebruikt om kruisbesmetting te voorkomen
Was uw messen met de hand af in plaats van ze in de vaatwasser te doen
Slijp en slijp uw messen regelmatig om het lemmet scherp te houden
Laat de messen volledig aan de lucht drogen voordat u ze opbergt

Was uw messen altijd af wanneer u de zending ontvangt, omdat er olie wordt gebruikt om ze te beschermen tegen roest.


Hét online veilinghuis voor jou!

Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.


Waarom Catawiki?
  • Lage veilingkosten
  • Al onze objecten zijn gecontroleerd door onze 240+ experts
  • 24/7 meebieden in onze app.

    Bieden is uitsluitend mogelijk op de website van Catawiki. Maak eenvoudig een gratis account op de website aan en biedt direct mee!

    Kavel omschrijving


    Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
  • Numéro de l'annonce: a144017088