Kamagurka (Luc Zeebroek) (1956) - Galilei test de€ 275,00
Keukenmes - Chefs knife - Hout en handgemaakt gevouwen
€ 2,00
00depuis 27 sept.. '24, 03:16
Description
Staat: Als nieuw, ongebruikt
Leeftijd: 2020: Hout en gevouwen staal
Herkomst: NOORD-AMERIKA
mengsel van koolstofarm en koolstofrijk materiaal, meerdere malen gelast, gesmeed en gehamerd om tot 200 lagen te verkrijgen
houten handvat is gemakkelijk vast te houden en te hanteren. stalen bolsters zijn geïnstalleerd die de levensduur en grip van het handvat vergroten
Koksmes: is het meest veelzijdige type keukenmes en is daarom een onmisbaar item in elke keuken
kruiden en noten hakken
het in blokjes snijden en snijden van fruit, groenten en vlees
knoflook fijnhakken en pletten
meloenen doorsnijden
Slagersmes: heeft een lang gebogen lemmet met een scherpe punt aan het uiteinde, wat helpt om vlees schoon en gemakkelijk door te snijden met een zagende beweging
Door huid, kraakbeen en botten snijden
Het portioneren van grote stukken vlees, inclusief hele karkassen, ribben en stukken rundvlees
Vet en pezen trimmen
Schilmesje: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een puntige punt, waardoor ze geschikt zijn voor delicaat meswerk
schillen van de schil voor garnering
garnalen ontdoen van hun darmkanaal
overtollig vet van vlees verwijderen
Hakmes: t wordt grotendeels gebruikt als keuken- of slagersmes en is vooral bedoeld voor het splijten van grote stukken zachte botten en het door dikke stukken vlees snijden. De brede kant van het mes kan ook gebruikt worden voor het pletten bij het bereiden van voedsel (zoals knoflook) en kan ook gebruikt worden om gehakte stukken op te scheppen.
Uitbeenmes: Uitbeenmessen worden gebruikt voor het uitbenen, trimmen en snijden van allerlei dierlijke (of vis) eiwitten. Hun smalle messen kunnen variëren van stijf (voor het snijden door dik kraakbeen) tot flexibel (voor het buigen tussen botten en het omringende vlees)
Onderhoud van messen: goed slijpen, schoonmaken en opbergen zijn allemaal belangrijke tips voor de veiligheid van messen
Maak je mes schoon zodra je het niet meer gebruikt om kruisbesmetting te voorkomen
Was uw messen met de hand af in plaats van ze in de vaatwasser te doen
Slijp en slijp uw messen regelmatig om het lemmet scherp te houden
Laat de messen volledig aan de lucht drogen voordat u ze opbergt
Was uw messen altijd af wanneer u de zending ontvangt, omdat er olie wordt gebruikt om ze te beschermen tegen roest.
Hét online veilinghuis voor jou!
Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.
Waarom Catawiki?
Lage veilingkosten
Al onze objecten zijn gecontroleerd door onze 240+ experts
24/7 meebieden in onze app.
Bieden is uitsluitend mogelijk op de website van Catawiki. Maak eenvoudig een gratis account op de website aan en biedt direct mee!
Kavel omschrijving
Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
Leeftijd: 2020: Hout en gevouwen staal
Herkomst: NOORD-AMERIKA
mengsel van koolstofarm en koolstofrijk materiaal, meerdere malen gelast, gesmeed en gehamerd om tot 200 lagen te verkrijgen
houten handvat is gemakkelijk vast te houden en te hanteren. stalen bolsters zijn geïnstalleerd die de levensduur en grip van het handvat vergroten
Koksmes: is het meest veelzijdige type keukenmes en is daarom een onmisbaar item in elke keuken
kruiden en noten hakken
het in blokjes snijden en snijden van fruit, groenten en vlees
knoflook fijnhakken en pletten
meloenen doorsnijden
Slagersmes: heeft een lang gebogen lemmet met een scherpe punt aan het uiteinde, wat helpt om vlees schoon en gemakkelijk door te snijden met een zagende beweging
Door huid, kraakbeen en botten snijden
Het portioneren van grote stukken vlees, inclusief hele karkassen, ribben en stukken rundvlees
Vet en pezen trimmen
Schilmesje: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een puntige punt, waardoor ze geschikt zijn voor delicaat meswerk
schillen van de schil voor garnering
garnalen ontdoen van hun darmkanaal
overtollig vet van vlees verwijderen
Hakmes: t wordt grotendeels gebruikt als keuken- of slagersmes en is vooral bedoeld voor het splijten van grote stukken zachte botten en het door dikke stukken vlees snijden. De brede kant van het mes kan ook gebruikt worden voor het pletten bij het bereiden van voedsel (zoals knoflook) en kan ook gebruikt worden om gehakte stukken op te scheppen.
Uitbeenmes: Uitbeenmessen worden gebruikt voor het uitbenen, trimmen en snijden van allerlei dierlijke (of vis) eiwitten. Hun smalle messen kunnen variëren van stijf (voor het snijden door dik kraakbeen) tot flexibel (voor het buigen tussen botten en het omringende vlees)
Onderhoud van messen: goed slijpen, schoonmaken en opbergen zijn allemaal belangrijke tips voor de veiligheid van messen
Maak je mes schoon zodra je het niet meer gebruikt om kruisbesmetting te voorkomen
Was uw messen met de hand af in plaats van ze in de vaatwasser te doen
Slijp en slijp uw messen regelmatig om het lemmet scherp te houden
Laat de messen volledig aan de lucht drogen voordat u ze opbergt
Was uw messen altijd af wanneer u de zending ontvangt, omdat er olie wordt gebruikt om ze te beschermen tegen roest.
Hét online veilinghuis voor jou!
Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.
Waarom Catawiki?
Bieden is uitsluitend mogelijk op de website van Catawiki. Maak eenvoudig een gratis account op de website aan en biedt direct mee!
Kavel omschrijving
Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
Numéro de l'annonce: a142979165
Mots-clés populaires
Ustensiles de cuisine dans Antiquités & Artmeuble de cuisine ancienancienne balance de cuisinecuisine emaille dans Antiquités & Artcuivre cuisine dans Antiquités & Artantiquités à vendrearchelle cuisine dans Antiquités & Artrichard antiquités belgiquemeubles liegeois dans Antiquités & Artcasserole cuivre cuisine dans Antiquités & Arttableau in Antiquités & Artobus dans Antiquités & Artlandau dans Antiquités & Artbrocante antiquitésdurobor dans Antiquités & Artyeezy 700porte coulissante dans Autos : Pièces & Accessoiresmp40 in Collectionstondeuse braunveste cuir dans Vêtements | Hommes