Kamagurka (Luc Zeebroek) (1956) - Galilei test de€ 275,00
Keukenmes - Chefs knife - Hoogwaardig staal, hout - Japan
€ 2,00
00depuis 27 sept.. '24, 03:16
Description
Staat: als nieuw ongebruikt
Leeftijd: 2020+
Materiaal: hoogwaardig staal, hout
Roestvrij staal: is een soort staallegering die een hoger percentage chroom bevat dan koolstofstaal, waardoor roestvrijstalen messen hun corrosiebestendigheid krijgen. Roestvrij staal is niet zo bros als koolstofstaal. Er wordt etswerk op het mes gedaan waardoor het mes aantrekkelijker en mooier wordt, wat u in uw keuken moet hebben. Er worden stalen bolsters aangebracht die het mes mooier maken en de grip van het handvat vergroten.
Uitbeenmes: Uitbeenmessen worden gebruikt voor het uitbenen, trimmen en snijden van allerlei dierlijke (of vis) eiwitten. Hun smalle messen kunnen variëren van stijf (voor het snijden door dik kraakbeen) tot flexibel (voor het buigen tussen botten en het omringende vlees)
Koksmes: kruiden en noten hakken
het in blokjes snijden en snijden van fruit, groenten en vlees
knoflook fijnhakken en pletten
meloenen doorsnijden
Hakmes: breekt gemakkelijk vleesbotten en vast voedsel af. Ze hebben een kort, breed lemmet dat lijkt op een bijl met een rechte rand, waardoor ze handig zijn om te hakken en hakken met een op- en neergaande beweging.
hun grootte varieert van 6 tot 12 inch
Schilmesje: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een puntige punt, waardoor ze geschikt zijn voor delicaat meswerk
fruit snijden, hakken en in plakjes snijden
schillen van de schil voor garnering
garnalen ontdoen van hun darmkanaal
overtollig vet van vlees verwijderen
Onderhoud van het mes: Maak uw mes schoon zodra u het niet meer gebruikt om kruisbesmetting te voorkomen.
Was uw messen met de hand af in plaats van ze in de vaatwasser te doen
Slijp en slijp uw messen regelmatig om het lemmet scherp te houden
Laat de messen volledig aan de lucht drogen voordat u ze opbergt
Was messen af voordat u ze gebruikt, want olie wordt gebruikt om ze te beschermen tegen roest
Je moet de messen ook geolied houden, omdat je ze na gebruik bewaart
Hét online veilinghuis voor jou!
Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.
Waarom Catawiki?
Lage veilingkosten
Al onze objecten zijn gecontroleerd door onze 240+ experts
24/7 meebieden in onze app.
Bieden is uitsluitend mogelijk op de website van Catawiki. Maak eenvoudig een gratis account op de website aan en biedt direct mee!
Kavel omschrijving
Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
Leeftijd: 2020+
Materiaal: hoogwaardig staal, hout
Roestvrij staal: is een soort staallegering die een hoger percentage chroom bevat dan koolstofstaal, waardoor roestvrijstalen messen hun corrosiebestendigheid krijgen. Roestvrij staal is niet zo bros als koolstofstaal. Er wordt etswerk op het mes gedaan waardoor het mes aantrekkelijker en mooier wordt, wat u in uw keuken moet hebben. Er worden stalen bolsters aangebracht die het mes mooier maken en de grip van het handvat vergroten.
Uitbeenmes: Uitbeenmessen worden gebruikt voor het uitbenen, trimmen en snijden van allerlei dierlijke (of vis) eiwitten. Hun smalle messen kunnen variëren van stijf (voor het snijden door dik kraakbeen) tot flexibel (voor het buigen tussen botten en het omringende vlees)
Koksmes: kruiden en noten hakken
het in blokjes snijden en snijden van fruit, groenten en vlees
knoflook fijnhakken en pletten
meloenen doorsnijden
Hakmes: breekt gemakkelijk vleesbotten en vast voedsel af. Ze hebben een kort, breed lemmet dat lijkt op een bijl met een rechte rand, waardoor ze handig zijn om te hakken en hakken met een op- en neergaande beweging.
hun grootte varieert van 6 tot 12 inch
Schilmesje: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een puntige punt, waardoor ze geschikt zijn voor delicaat meswerk
fruit snijden, hakken en in plakjes snijden
schillen van de schil voor garnering
garnalen ontdoen van hun darmkanaal
overtollig vet van vlees verwijderen
Onderhoud van het mes: Maak uw mes schoon zodra u het niet meer gebruikt om kruisbesmetting te voorkomen.
Was uw messen met de hand af in plaats van ze in de vaatwasser te doen
Slijp en slijp uw messen regelmatig om het lemmet scherp te houden
Laat de messen volledig aan de lucht drogen voordat u ze opbergt
Was messen af voordat u ze gebruikt, want olie wordt gebruikt om ze te beschermen tegen roest
Je moet de messen ook geolied houden, omdat je ze na gebruik bewaart
Hét online veilinghuis voor jou!
Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.
Waarom Catawiki?
Bieden is uitsluitend mogelijk op de website van Catawiki. Maak eenvoudig een gratis account op de website aan en biedt direct mee!
Kavel omschrijving
Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
Numéro de l'annonce: a142979004
Mots-clés populaires
Ustensiles de cuisine dans Antiquités & Artmeuble de cuisine ancienancienne balance de cuisinecuisine emaille dans Antiquités & Artcuivre cuisine dans Antiquités & Artantiquités à vendrearchelle cuisine dans Antiquités & Artrichard antiquités belgiquemeubles liegeois dans Antiquités & Artcasserole cuivre cuisine dans Antiquités & Arttableau in Antiquités & Artpoppen japan dans Antiquités & Artobus dans Antiquités & Artlandau dans Antiquités & Artbrocante antiquitésjantes toyota rav4 occasiongembloux dans Vélos & Vélomoteursstatuette resine dans Collectionshouten wandpaneelcle a choc in Bricolage & Construction