Keukenmes - Chefs knife - Hout en handgemaakt gevouwen

€ 5,00
10depuis 23 sept.. '24, 04:16
Partager via
ou

Description

Staat: Als nieuw, ongebruikt
Leeftijd: 2020: hout en gevouwen staal
Herkomst: NOORD-AMERIKA

mengsel van koolstofarm en koolstofrijk materiaal, meerdere malen gelast, gesmeed en gehamerd om tot 200 lagen te verkrijgen

houten handvat is gemakkelijk vast te houden en te hanteren. stalen bolsters zijn geïnstalleerd die de levensduur en grip van het handvat vergroten

Koksmes: is het meest veelzijdige type keukenmes en is daarom een onmisbaar item in elke keuken
kruiden en noten hakken
het in blokjes snijden en snijden van fruit, groenten en vlees
knoflook fijnhakken en pletten
meloenen doorsnijden

Slagersmes: heeft een lang gebogen lemmet met een scherpe punt aan het uiteinde, wat helpt om vlees schoon en gemakkelijk door te snijden met een zagende beweging
Door huid, kraakbeen en botten snijden
Het portioneren van grote stukken vlees, inclusief hele karkassen, ribben en stukken rundvlees
Vet en pezen trimmen

Schilmesje: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een puntige punt, waardoor ze geschikt zijn voor delicaat meswerk
schillen van de schil voor garnering
garnalen ontdoen van hun darmkanaal
overtollig vet van vlees verwijderen

Hakmes: t wordt grotendeels gebruikt als keuken- of slagersmes en is vooral bedoeld voor het splijten van grote stukken zachte botten en het door dikke stukken vlees snijden. De brede kant van het mes kan ook gebruikt worden voor het pletten bij het bereiden van voedsel (zoals knoflook) en kan ook gebruikt worden om gehakte stukken op te scheppen.

Uitbeenmes: Uitbeenmessen worden gebruikt voor het uitbenen, trimmen en snijden van allerlei dierlijke (of vis) eiwitten. Hun smalle messen kunnen variëren van stijf (voor het snijden door dik kraakbeen) tot flexibel (voor het buigen tussen botten en het omringende vlees)

Onderhoud van messen: goed slijpen, schoonmaken en opbergen zijn allemaal belangrijke tips voor de veiligheid van messen
Maak je mes schoon zodra je het niet meer gebruikt om kruisbesmetting te voorkomen
Was uw messen met de hand af in plaats van ze in de vaatwasser te doen
Slijp en slijp uw messen regelmatig om het lemmet scherp te houden
Laat de messen volledig aan de lucht drogen voordat u ze opbergt

Was uw messen altijd af wanneer u de zending ontvangt, omdat er olie wordt gebruikt om ze te beschermen tegen roest.


Hét online veilinghuis voor jou!

Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.


Waarom Catawiki?
  • Lage veilingkosten
  • Al onze objecten zijn gecontroleerd door onze 240+ experts
  • 24/7 meebieden in onze app.

    Bieden is uitsluitend mogelijk op de website van Catawiki. Maak eenvoudig een gratis account op de website aan en biedt direct mee!

    Kavel omschrijving


    Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
  • Numéro de l'annonce: a142887097