Keukenmes - Chefs knife - Gevouwen staal van 15N20 en 1095,

€ 5,00
10depuis 1 nov.. '24, 10:34
Partager via
ou

Description

Staat: als nieuw ongebruikt
Leeftijd: 2020+
Materiaal: gevouwen staal, hars

Comfortabel in uw hand, u zult zich vanavond vrijwillig aanmelden als kok. Voor de verzamelaar of de chef-kok, deze set messen is stijlvol en gebouwd om lang mee te gaan. Hak, dobbel, snijd en snijd uw weg naar het worden van een meesterkok met deze veelzijdige chef-kok

Uitbeenmes: Uitbeenmessen worden gebruikt voor het ontbenen, trimmen en snijden van alle soorten dierlijke (of vis) eiwitten. Hun smalle lemmeten kunnen variëren van stijf (om door dik kraakbeen te snijden) tot flexibel (om te buigen tussen botten en het omringende vlees)


Koksmes: kruiden en noten hakken
het in blokjes snijden en snijden van fruit, groenten en vlees
knoflook fijnhakken en pletten
meloenen doorsnijden

Hakmes: breekt gemakkelijk vleesbotten en vast voedsel af. Ze hebben een kort, breed lemmet dat lijkt op een bijl met een rechte rand, waardoor ze handig zijn om te hakken en hakken met een op- en neergaande beweging.

hun grootte varieert van 6 tot 12 inch

Schilmesje: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een puntige punt, waardoor ze geschikt zijn voor delicaat meswerk
fruit snijden, hakken en in plakjes snijden
schillen van de schil voor garnering
garnalen ontdoen van hun darmkanaal
overtollig vet van vlees verwijderen

Broodmes: je kunt een broodmes gebruiken om allerlei soorten brood te snijden, van stokbroden en brioches tot bagels en biscuits. Het is ook het perfecte gereedschap om taarten te vormen en te egaliseren voor decoratie en om delicate plakken te snijden voor het serveren.

Onderhoud van messen: Messen van koolstofstaal vereisen een paar extra stappen om het lemmet te onderhouden.

Koolstofstaal reageert bijzonder goed op producten met een hoog zuurgehalte. Daarom is het van groot belang dat u uw mes afspoelt en droogveegt nadat u iets zuurs hebt gesneden, zoals citrusvruchten, tomaten en uien. Als u het niet afspoelt, begint het zuur het staal te corroderen en uw mes te beschadigen.

Nadat u uw mes hebt gewassen en gedroogd, raden we aan het te oliën met een voedselveilige meswas of neutrale olie, zoals cameliaolie, om uw mes te beschermen en een langzame en gelijkmatige patina te bevorderen. De olie zal als een barrière fungeren om te helpen beschermen tegen toekomstige blootstelling aan vocht en zuren. Wij houden van cameliaolie omdat het voedselveilig is, geen smaak of geur heeft en niet zo snel uitdroogt of zich op staal opbouwt.

Breng een hoeveelheid olie ter grootte van een erwt aan op het lemmet en verdeel het gelijkmatig in een dunne laag van de rug tot de rand. Het oliën van de rand van het mes kan helpen om uw mes langer scherp te houden, maar RAAK DE RAND VAN UW MES NIET DIRECT AAN MET UW VINGERS. Om de rand van uw mes te oliën, brengt u een kleine hoeveelheid olie aan op een dikke handdoek en wrijft u de geoliede handdoek voorzichtig over de rand. Veeg overtollige olie af en berg het op.

Was messen af voordat u ze gebruikt, want olie wordt gebruikt om ze te beschermen tegen roest
Je moet de messen ook geolied houden, omdat je ze na gebruik bewaart


Hét online veilinghuis voor jou!

Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.


Waarom Catawiki?
  • Lage veilingkosten
  • Al onze objecten zijn gecontroleerd door onze 240+ experts
  • 24/7 meebieden in onze app.

    Bieden is uitsluitend mogelijk op de website van Catawiki. Maak eenvoudig een gratis account op de website aan en biedt direct mee!

    Kavel omschrijving


    Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
  • Numéro de l'annonce: a144073392